جوجه چینى مواد لازم

 #جوجه_چینى

مواد لازم:
ماءالشعیر ساده ١ لیوان
آب ١ لیوان
آرد تا حدى که خمیر به غلظت ماست برسه ( ١ و ٣/۴ لیوان استفاده کردم)
بکینگ پودر ١/٢ قاشق م
نمک-فلفل-پودر سیر

طرز تهیه:
سینه مرغ رو به شکل فیله درمیاریم و دراز برش میزنیم،
تو یه ظرف پیاز خرد شده، آبلیمو، نمک و فلفل و زعفرون رو میریزیم و فیله ها رو به این مواد آغشته میکنیم و در ظرف رو میبندیم و میذاریم چند ساعت داخل یخچال بمونه، (یک شب گذاشتم موند)
ماءالشعیر و آب رو با هم مخلوط میکنیم و بعد نمک و فلفل و پودر سیر رو اضافه میکنیم و مواد رو هم میزنیم، آرد رو کم کم الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم تا حدى که غلظت خمیر مثل ماست بشه، بعد بکینگ پودر رو اضافه میکنیم و خیلى کم مواد رو با هم مخلوط میکنیم تا اثر پفش از بین نره، بعد روى ظرف رو سلفون میکشیم و مواد رو تو محیط آشپزخونه میذاریم تا کمى استراحت کنه، (حدود یک ساعت)
بعد از این زمان فیله ها رو از یخچال درمیاریم، و پیاز ها رو از فیله هاى مرغ جدا میکنیم بعد خمیرمون رو خیلى کم هم میزنیم و بعد فیله ها رو یکى یکى داخل خمیر میزنیم و بعد داخل روغن داغ سرخ میکنیم

@fanemehmani @fanemizbanii

(بازدید ۱ بار, بازدیدهای امروز ۱ )

شما ممکن است علاقه مند باشید به

دیدگاه خود را وارد نماید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *